Glamurozna filmska priča Marije Karan

Glas Srpske
Glamurozna filmska priča Marije Karan

Dok su fotoreporteri uzvikivali njeno ime na premijeri parapsihološkog trilera "The Rite", lijepa Beograđanka Marija Karan znala je da je uspješno napravila prvi korak u holivudskoj industriji snova. Zato je ispred Kineskog pozorišta u Los Anđelesu blistala jače od svih bliceva uperenih u nju.

I to s punim pravom. Film "Obred", u kojem ona tumači jednu od uloga, dospio je na vrh bioskopskih top-lista u SAD, jer je za samo dva dana prikazivanja zaradio više od petnaest miliona dolara.

Marija je novinarima priznala da se na premijeri svog holivudskog debija osjećala predivno.

- Sevalo je na stotine bliceva za mene, a i ja sam sijala za njih. Bila sam presrećna. Kad sam počela da studiram glumu u Beogradu, mislila sam da je to skoro nemoguća misija. Tada sam najviše želela da zaigram sa svim našim čuvenim glumcima, mada je i to iz studentske perspektive izgledalo daleko. Ali, ako se nešto mnogo želi i sanja, ako se mnogo radi, onda se snovi i želje obistine - rekla je Marija.

Lijepa glumica priznala je i da je prije premijere filma osjećalu tremu.

- Bila sam i uzbuđena i pomalo nervozna. Sve mi je izgledalo kao san. Dok su me vozili na premijeru, kroz prozor automobila gledala sam ulice i svetla Los Anđelesa kao da sam prvi put u njemu. Bila sam svesna da ću to veče doživeti nešto sasvim novo i da je to stepenica više u mojoj karijeri. Srce mi je jako kucalo, a kolena blago podrhtavala - istakla je mlada glumica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana