Geri Nevil želi da živi kao teletabis

Glas Srpske
Geri Nevil želi da živi kao teletabis

Fudbaler Mančester junajteda i nekadašnji engleski reprezentativac Geri Nevil namjerava da izgradi kuću koja će biti čudo arhitekture, a engleski mediji ga "peckaju" da će živjeti kao teletabis.

Kad imate puno para (ali zaista puno para), onda vam svakakve (lude) ideje padaju na pamet. Pogotovo fudbalerima.

Veteran Mančester junajteda, 34-godišnji Geri Nevil poznat je po visokoj ekološkoj svijesti, ali je ipak "malkice" pretjerao. Otkrio je namjeru da izgradi podzemnu kuću na jednoj visoravni u Lankaširu, koja će biti čudo arhitekture i još pride imaće sve ekološke atribute .

Engleski mediji već su se našalili sa Nevilom, navodeći da će mu budući dom, ako mu projekat bude odobren, ličiti na kuću popularnih teletabisa. Nevilova nova kuća imaće, između ostalog, solarno grijanje, vjetrenjaču, bioskop, bazen, fitnes salu i razna druga čudesa. Arhitektima je dao zadatak da to zapravo bude moderno dizajnirana kuća iz kamenog doba. Arhitekte koje je Nevil angažovao (firma "Make Architects"), već su u pregovorima sa gradskim ocima Boltona oko odobrenja gradnje ove inovativne kuće. Čak je i Nevil lično išao na promociju svog projekta i pokazao je veliki entuzijazam kada ga je predstavljao.

- Ostavio je upečatljiv utisak i bio je pun entuzijazma. Veći dio prezentacije je sam obavio i očigledno je bilo da se razumije u stvari koje je objašnjavao - rekao je jedan neimenovani izvor iz gradske vlade Boltona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana