Gaskojn brani Kerola

Glas Srpske
Gaskojn brani Kerola

Tokom karijere engleski fudbaler Pol Gaskojn oduševljavao je genijalnim potezima na terenu, a nakon što je kopačke objesio o klin, u prvi plan došla je njegova autodestruktivna ljubav prema alkoholu.

Engleski "ljubimac nacije" postao je hrana za tabloide, a to je vrlo nezahvalna uloga. Sada je medijima poručio da ostave na miru napadača Liverpula Endija Kerola koji se spominje u kontekstu noćnih izlazaka. Vatru je svojim komentarima potpirio i selektor gordog Albiona Italijan Fabio Kapelo koji je optužio Kerola da se opija po barovima.

- Zanima me je li Kapelo bio u baru sa Kerolom. Zašto? Iz prve ruke znam da se zna dogoditi da popijete čašu energetskog napitka, a ujutro čitate kako ste "stresli" dvije butelje vina. Ako ga nije vidio, ne bi smio javno komentarisati - izjavio je Gaskojn.

Kerol i Gaskojn išli su u istu osnovnu školu i obojica su put prema zvijezda započeli u dresu Njukasl junajteda.

- Momak je svojim igrama zaslužio transfer od 35 miliona funti i postiže golove za reprezentaciju, a svejedno je na meti kritika. Bio je sjajan u dresu Njukasla i mislim da je odlično to što ga sada vodi Keni Dagliš kojega izrazito cijenim. Mislim da mu on neće otežavati put javnim kritikama bez osnove - dodao je Gaskojn koji kao glavnog krivca u napadima medija na Kerola vidi Italijana na klupi Engleske.

- Ako Kapelo ne sjedi kraj Kerola u baru i ne igra se sa ono malo kose što ima, ne bi smio komentarisati ponašanje tog mladića jer u medijima ćete pročitati sve i svašta, što uopšte ne mora biti istina - zaključio je Gaskojn.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana