Gaga: Baš me briga za Madonu

Agencije
Gaga: Baš me briga za Madonu

Pop ikona Ledi Gaga gostovala je u šou programu Hauarda Sterna i konačno je progovorila o Madoni.

Gaga je pričala o mnogim temama, ali je najviše pažnje izazvala izjava o starijoj koleginici.

- Da budem iskrena, mislim da je Madoni stvarno teško što ja ignorišem činjenicu da otvoreno pokazuje animozitet prema meni. Mene zaista nije briga što me ona ne voli. Iskreno, baš me briga - kazala je Gaga.

Kako su mediji u posljednje vrijeme često spekulisali o odnosu Gage i njenog momka Tejlora Kinija, pjevačica je i ovu situaciju pojasnila.

- U našoj vezi nema pravila, nekada se ne čujemo po nekoliko dana, ali zato kasnije pričamo po cijeli dan. Mi zaista imamo povjerenja jedno u drugo, a kada smo zaljubljeni, onda su to jaka osjećanja - kazala je Gaga.

Pjevačica, koja pomjera sve granice kada je riječ o odjeći, prije nekoliko dana otišla je još jedan korak dalje, kada je na predstavljanje svog albuma došla u "letećoj haljini". Gagin tehnički tim radio je na ovom projektu dvije godine, a haljina je završena na vrijeme za predstavljanje njenog novog albuma "Artpop".

Ona je na promociji napravila nekoliko krugova po prostoriji da bi pokazala mogućnosti ovog pronalska, poslije čega je počela zabava. "Leteća haljina" bila je pričvršćena na spravu koju je pokretalo šest motora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana