Fudbaler se ponovo oženio: Poslije smrti supruge, ona ga je osvojila

Agencije
Fudbaler se ponovo oženio: Poslije smrti supruge, ona ga je osvojila

Fudbaler Rio Ferdinand (40) oženio se rijaliti zvijezdom Kejt Rajt (27) ovog vikenda u luksuznom hotelu u Turskoj.

Tu informaciju otkrio je ekskluzivno gradonačelnik Marmarisa, koji je potvrdio da je vjenčao par na građanskoj ceremoniji. Mehmet Oktaj rekao je turskim medijima da je lično vjenčao slavni par, četiri godine nakon što je Ferdinand izgubio suprugu nakon duge i teške bolesti.

Rio i njegova supruga Rebeka imaju troje djece, a Lorens, Tejt i Tia bili su navodno najveseliji na vjenčanju, jer obožavaju maćehu. “The Sun” je ranije prenio da su zvanice, rodbina i prijatelji, otputovali u Tursku.

“Njihove porodice i prijatelji su već tamo i oduzeti su im mobilni telefoni da ne bi mogli ništa da fotografišu, rekao je izvor blizak paru za “The Sun”.

Podsjetimo, fudbaler i rijaliti zvijezda su u vezi dvije godine, a vjerili su se u novembru prošle godine. Rio ju je zaprosio na krovu zgrade u Abu Dabiju, a sa njima je bilo i njegovo troje djece.

Rio je prije tri godine u dokumentarnom filmu “Beind Mom and Dad” po prvi put progovorio o smrti supruge koja je 2015. preminula od kancera, a onda je sa cijelim svijetom podijelio i posljednje riječi koje bi joj uputio da je imao prilike za to.

“Da imam još jedan minut sa Rebekom, vjerovatno bih... definitivno bih je pitao šta želi za našu djecu tokom odrastanja”, dodao je Rio drhtavim glasom.

Rebeka Elson je preminula 2015. godine nakon borbe sa rakom dojke. Imala je samo 34 godine. Iza sebe je ostavila supruga i troje djece, dva sina i ćerku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana