Fudbaler Rome u vezi sa Srpkinjom

Glas Srpske
Fudbaler Rome u vezi sa Srpkinjom

Prema pisanju italijanskih medija, novosadska manekenka, odnedavno i voditeljka, i to jedna od popularnijih u Italiji, Nina Seničar (24), već tri mjeseca je u vezi sa napadačem Rome Markom Borijelom.

Lijepa Srpkinja, koja živi i radi u Milanu, u posljednje vrijeme vrlo često, nekoliko puta sedmično, putuje u "vječni grad" i viđa se sa Borijelom koji živi u hotelu "Šeraton". Njih dvoje su nekoliko puta primijećeni kako ulaze i izlaze na zadnja vrata hotela držeći se podalje od radoznalih novinara i javnosti. Nina i Marko su se upoznali u Milanu u vrijeme dok je fudbaler igrao za "rosonere", sa kojima je i dalje pod ugovorom, s tim da će Roma, gdje igra na pozajmici, moći da otkupi njegov ugovor na kraju sezone. I tada su mediji na "čizmi" pisali o njihovoj vezi, međutim, Novosađanka je nekoliko puta njihov odnos opisala kao prijateljski. Ipak, njeni česti odlasci u Rim ukazuju da sada između dvije mladih postoji nešto više od prijateljstva.

Borijelo, inače, važi za velikog zavodnika, povezivan je sa mnogim ljepoticama i manekenkama, a jedna od njegovih bivših je i atraktivna Argentinka Belen Rodrigez.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana