Forlanova cura izazvala medijski rat

Glas Srpske
Forlanova cura izazvala medijski rat

Bolja polovina napadača Atletiko Madrida Dijega Forlana, koja je nedavno proglašena najljepšom djevojkom fudbalera u španskom prvenstvu, skinula se za magazin "Intervju" zbog čega je TV Argentini pao mrak na oči.

Jedna od trenutno najpopularnijih djevojaka u Argentini Zaira Nara našla se usred medijskog rata zbog svojih atributa koje je ponudila magazinu "Intervju".

Naime, taj španski časopis je nedavno 21-godišnju manekenku izabrao za najljepšu djevojku fudbalera Primere, a ona mu je "zahvalila" toples fotografijama koje su osvanule na njegovoj naslovnici. No, prelijepa studentkinja prava iz Buenos Ajresa pri tom je zaboravila da je sa TV Argentinom veže ekskluzivni ugovor koji joj brani snimanje golišavih fotografija te je tako izazvala medijski rat. Zaira, mlađa sestra supruge bivšeg igrača Barselone Maksija Lopeza Vande u Argentini je vrlo tražena "roba" pa je tako nedavno dobila i svoju emisiju na argentinskoj televiziji.

- Sestra i ja se ne takmičimo i jedna drugoj nismo konkurencija. Vanda je bomba, no sada kad sam češće na ekranu svi bi željeli znati nešto više o meni. Mada ne mislim da sam zato poznatija od sestre - izjavila je Zaira.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana