Filmske zvijezde prezasićene Holivudom

Agencije
Filmske zvijezde prezasićene Holivudom

Iako se nisu potpuno povukle iz holivudskih krugova, ovih šest poznatih glumica značajan dio svoje karijere provele su daleko od svjetla reflektora i centra pažnje medija.

 Nekima su se promijenili prioriteti pa su se fokusirale na djecu, a nekima je bio potreban zasluženi predah. Meg Rajan, Goldi Houn, Mišel Fajfer, Rene Zelveger, Đina Dejvis i Demi Mur su dame čiji se izostanak i te kako osjetio.

- Postalo mi je zlo od vlastitog glasa, a to je bio znak da je vrijeme da se kratko izmjestim, odmorim i razmislim - objasnila je Rene Zelveger u intervjuu za "Vog" u vrijeme kad je predstavljala "Drugo stanje Bridžit Džons", prvi svoj film u šest godina.

Mišel Fajfer priznaje da joj je bilo teško da odbija projekte.

- Ali, bila sam umorna i trebalo mi je neko vrijeme da dođem sebi. Vrijeme je samo proletjelo. Nisam snimala tri godine - rekla je Mišel Fajfer.

Goldi Houn se prije 15 godina povukla sa snimanja filmova. Dok nije snimala, posvetila se djeci i humanitarnom radu.

- Životna iskustva pomažu da sazrimo i odrastemo. Ako ne radimo nikakva lična istraživanja, to ne možemo da postignemo - objasnila je Goldi Houn.

I dok su neke od glumica pokušale da prošire svoje talente izvan filmskog seta, neke jednostavno tim poslom više nisu bile očarane. Meg Rajan bila je tema medija jer je šest godina bila bez projekta, a onda se 2015. vratila s redateljskim debijem i filmom "Ithaca".

- Slava je jeftina, privatnost je skupa - smatra Meg Rajan.

Đina Dejvis se posvetila projektu "Geena Davis Institute on Gender Media" kako bi ukazala na polnu nejednakost u svijetu zabave. Njen cilj je da se omogući ujednačen odnos žena i muškarca kako na filmu, tako i iza kamere.

Demi Mur nije otišla iz Holivuda, ali radije prihvata manje uloge u projektima kao što su "Very Good Girls", "Forsaken" i "Wild Oats ". Uskoro ćemo je gledati u dvije glavne uloge, a pridružiće se i ekipi serije "Empire". Sve vrijeme se bavi produkcijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana