Filmske zvijezde postale anonimne

Glas Srpske
Filmske zvijezde postale anonimne

U Holivudu se svakodnevno pojavlju neke nove zvijezde. Jednog dana ste na vrhu svijeta, a već sljedećeg zaboravljeni. Filmska industrija ima toliko mladih glumaca i glumica da oni stariji polako padaju u zaborav.

Nekim glumcima karijera je već duže vrijeme u stagnaciji i sve rjeđe se pojavljuju u filmovima, a drugi se sporadično pojavljuju.

Liv Tajler

Prošlo je skoro šest godina otkako je Liv imala neku značajniju ulogu na filmu. Imala je manjih rola u ponekim projektima, ali ništa značajno u poređenju sa hitovima poput "Gospodara prstenova" i "Armagedona". Imala je epizodnu ulogu u seriji "Ostavljeni".

Fredi Princ Džunior

Glumac se danas uglavnom bavi pozajmljivanjem glasa u crtanim filmovima, igricama i na televiziji, ali na filmskom platnu nismo imali skoro prilike da ga vidimo.

Demi Mur

Demi je bila jedna od najvećih zvijezda s početka devedesetih. Ali njeni filmovi posljednje dvije decenije nisu bili veliki hitovi. Poznatija je po ogromnom trudu koji posljednjih godina ulaže ne bi li održala svoju ljepotu i brak sa glumcem Aštonom Kučerom.

Tara Rid

Za Tarom su uzdisali mnogi muškarci početkom milenijuma, ali ovih dana ona sve manje podsjeća na seks bombu kakvu pamtimo iz "Američke pite". Snima uglavnom filmove B produkcije i ljudi su više zabrinuti za njeno zdravlje nego za njene uloge.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana