Film o ljubavi Kejt i Vilijama uvertira vjenčanju

Glas Srpske
Film o ljubavi Kejt i Vilijama uvertira vjenčanju

Američka televizija Lajftajm snimiće film o ljubavnoj vezi britanskog princa Vilijama i Kejt Midlton koji bi trebalo da bude prikazan sedam dana prije njihovog vjenčanja zakazanog za 29. april.

Producenti su saopštili da će film opisati "uspone i padove u njihovoj devetogodišnjoj vezi komplikovanoj društvenim pritiscima i pritiscima kraljevske porodice". Priča prati njihovu vezu "od trenutka kad su se kao studenti upoznali na prestižnom univerzitetu Sent Endruz u Škotskoj", navodi Lajftajm. Princa Vilijama igraće Niko Evers-Svindel, a Ben Kros, poznat po ulozi u "Vatrenim kočijama", igraće njegovog oca princa Čarlsa. Glumica koja će igrati Kejt Midlton još nije izabrana.

Postati princezom i novom miljenicom britanske nacije nije lak posao, a to najbolje zna Kejt Midlton, buduća princeza, koja je zbog napornih priprema za najiščekivanije vjenčanje godine morala dati otkaz u porodičnoj firmi. Budući da je svega oko tri mjeseca dijeli od izgovaranja svog sudbonosnog "da" na velikom kraljevskom vjenčanju Kejt je odlučila da se u potpunosti posveti planiranju i najsitnijih detalja kako bi njen svečani dan prošao kao u bajci.

- Kejt je po prirodi veoma kreativna osoba i cijelu svoju karijeru je provela upravo u umjetničkim i kreativnim vodama. Radila je kao dizajner internet stranica, fotograf, organizator svečanih događaja i menadžer. To su vještine koje su savršene za planiranje sopstvenog vjenčanja - otkrio je britanskim medijima izvor blizak budućem kraljevskom paru. Kako bi se koncentrisala na usvajanje svih odlika koje krase buduću članicu uzorne britanske "plave krvi", Kejt Midlton je sav svoj posao predala kolegama iz firme i okrenula se novim kraljevskim obavezama.

Još uvijek nije poznato hoće li se Kejt poslije vjenčanja vratiti svom starom poslu ili će sve svoje vrijeme posvetiti humanitarnim događajima, baš poput Vilijamove majke, preminule princeze Dajane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana