Filip: Volim Staniju, a znam da sam razočarao roditelje

Blic
Filip: Volim Staniju, a znam da sam razočarao roditelje

Beograd - Dan pošto je izašao iz „Farme”, Filip Panajatović proveo je gostujući u emisijama na TV „Pinku” i spavajući, prenosi “Blic”.

Čekaće Staniju, zna zašto njegovi drugari misle da je papučar, a kako kaže, roditelji će morati da prihvate njegovu vezu s starletom.

- Znao sam da roditelji najviše žele da izađem. To su mi sad i potvrdili. Znao sam da sam ih zbog veze sa Stanijom razočarao, i da će to biti katastrofa, ali želim da dam šansu ovoj vezi i da vidim kako će to izgledati napolju – rekao je on.

Na pitanje da li se zaljubio u Staniju, maneken je odgovorio da je iskreno voli. 

Kakvi su tvoji planovi s njom nakon „Farme”?

- Čekaću je. Ako bude sve ok, biće, ako ne bude neće. Bilo je situacija u kojima smo drhtali oboje. Tresli smo se, zaista. Bilo je katastrofa i u krevetu, i u garderoberu, kod sena, na klupici i svuda... Privlačili smo se ludački. Dogovorili smo se da imamo seks prve večeri nakon izlaska s farme – istakao je on.

A, da li je seksa bilo na farmi?

- Seksa nije bilo, a da mi je falio, to je tačno – naveo je Panajotović.

Da li znate da Stanija ima dečka?

- Ne znam kako može da ima dečka ako je sa mnom 70 dana – rekao je on.

Filipe, drugovi ti zamjeraju da si papučar i da te ne prepoznaju?

- Svačije mišljenje uvažavam, a pogotovo mojih prijatelja ali ovo je neka nova tema za mene. Nikada nisam imao ozbiljnu vezu, a pogotovo da sam 24 časa sa jednom osobom zajedno, a koja mi prija. Spavate sa njom 70 dana... Sve mi je nekako sa njom bilo lepo. Slažem se, napravio sam možda negde grešku. Ko hoće da me osudi, nek me osudi slobodno – kazao je maneken. 

A zašto sa Jovanom nisi razgovarao?

- Ne znam stvarno. To je tako krenulo od početka „Farme”, bez veze. Čudan neki odnos. Nemam odgovor na to pitanje, ali smatram da se Jovana fantastično pokazala – ispričao je Panajotović.

Ša nema šanse kod Stanije

- Nervira me što je Stanija u situaciji sa Ša ispala glupa, a jeste. Ja sam joj skretao pažnju sve vreme. Nisam znao šta je tačno, ali znao sam da nešto postoji, da mu se sviđa... On bi sigurno dao sve da uleti umesto mene. To mu neće poći za rukom ni dok sam ja napolju, a ni kasnije. Sto posto joj verujem. I da dođe do neke takve situacije, videćete kako će da reaguje. To sam siguran. Ja sam joj stalno skretao pažnju na to, da ne pravi neku priču baš zbog novinara i da mu ne daje još više povoda pa da posle bude još gore. To joj ne praštam, ali mislim da će biti pametna i da će pametno reagovati kada dođe do te situacije, a doći će – rekao je Filip Panajotović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana