Filip i Sanja krunišu ljubav

Glas Srpske
Filip i Sanja krunišu ljubav

FILIP Filipović uskoro staje na "ludi kamen". Vaterpolo reprezentativac Srbije i njegova izabranica odbojkašica Sanja Hanušić riješili su da 8. avgusta sklope brak.

- Svadba će biti 8. avgusta i sve će biti odlično organizovano, samo da raspoloženje među gostima bude dobro, a nema razloga da ne bude. Ulazak u brak je krunisanje ljubavi, ali smatram da je zasnivanje porodice najveći korak u životu dvoje ljudi. Kada vam se neko dopadne i kada sa njim počnete zajednički život i polako planirate zasnivanje porodice mnogo stvari među vama mora da se poklopi - rekao je Filipović.

Pred Filipovićem je Evropski šampionat u Hrvatskoj koji počinje krajem avgusta i na njega će putovati kao oženjen sportista.

- Vaše radne navike i stil života trebalo bi da budu slični kao i neke ključne osobine. Kompletnu sliku žene za koju smatram da može da me prati kroz život i da ja nju mogu da pratim pronašao sam u Sanji, a konkretne njene osobine koje mi se dopadaju ne bih mogao da izdvojim. Možda smo mi idealan spoj, možda nismo, to će pokazati vreme, ali mi smo sada ubeđeni da smo jedno drugome "skrojeni" po pravoj meri - završio je Filip Filipović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana