Fil Kolins i njegova bivša supruga ponovo planiraju vjenčanje

Agencije
Fil Kolins i njegova bivša supruga ponovo planiraju vjenčanje

Britanski muzičar Fil Kolins, koji je od nedavno ponovo muzički aktivan, ponovo živi sa bivšom suprugom s kojom planira vjenčanje, prenijeli su danas mediji u Švajcarkoj, gdje živi poznati umjetnik.

"Naš razvod bio je pogrešna odluka", izjavila je Kolinsova bivša supruga Orijana, koja se od poznatog muzičara rastala 2006. godine, a poslije dvije godine i razvela. Prema njenim riječima, u javnosti ponovo zove Fila Kolinsa svojim suprugom s kojim ponovo planira venčanje.

Kolins (64) se oženio s Orijanom 1999. godine i to mu je tada bio treći brak. Imaju dva sina. Orijana Kolins se poslije razvoda udala za bankara Šarla Mežatija s kojim ima jednog sina.

Pored solo karijere, Kolins je poznat kao pjevač i bubnjar engleske rok grupe "Dženezis". Osvojio je sedam Gremija, dva Zlatna globusa i Oskara za najbolju originalnu pesmu.

Kolins je od 1978. do 1994. godine imao više hitova na muzičkim listama u Velikoj Britaniji i SAD. Njegove najpoznatije pjesme su "In the Air Tonight", "Groovy Kind of Love", "One More Night" i Another Day in Paradise". Veliki uspjeh je imao i duet s Filipom Bejlijem "Easy Lover".

U glumačkoj karijeri se izdvaja film "Baster", u kojem je glumio srećnog lopova, kao i gostujuće uloge u seriji "Poroci Majamija".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana