Feherova kolekcija Persepolis otvorila modni šou

Agencije
Feherova kolekcija Persepolis otvorila modni šou

Prelijepe manekenke i manekeni, svjetske modne marke samo su neke od stavki koje su učinile da 36 NIVEA BH Fashion Week dokaže da je opravdano najbolja modna manifestacija u regionu.

Ova modna noć u subotu u Sarajevu, započela je revijom najpoznatijeg i najproduktivnijeg domaćeg dizajnera Marka Fehera iz Banjaluke. Gromoglasni aplauzi opravdali su kolekciju "Persepolis" koja je inspirisana promjenama, buntom, punk pokretom, inovacijom. Ova kolekcija je dosta drugačija od ostalih, bazira se na inovaciji i tretiranju materijala kao i na upotrebi nekih boja koje do sada nisu korišćene. Poslije Markove revije uslijedila je i revija VIP gosta koji je stigao iz Njemačke Emira Medića.

Kolekcija "Putnik" prikazala je savršene modele, igre krojeva, boja i šta nam to zapravo donosi svjetska modna scena.

XYZ i MARELLA koji su sigurno prava modna destinacija za sve stilove priredili su prisutnima jedinstveno modno putovanje po svačijem ukusu i za svaki stil.

Druge večeri trebalo je da svoje kolekcije predstave afirmirani modni dizajneri Tea Zubović, Ata Omerbašić, Vera Fashion-Ksenija Stanarević  Modni  atelje Stela By Jelica Vulović & Milkica Stanimirović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana