FBI istražuje upade u kompjutere zvijezda

Glas Srpske
FBI istražuje upade u kompjutere zvijezda

Američki FBI istražuje na koji način su fotografije više holivudskih zvijezda dospjele na internet, uključujući i fotografije polugole Skarlet Johanson, saopštila je ova agencija. Fotografije, koje je navodno sama glumica slikala, objavljene su na svim tračerskim sajtovima, a istovremeno su se pojavili izvještaji da su "hakovane" fotografije Džastina Timberlejka koje je snimila njegova koleginica Mila Kunis.

- FBI istražuje osobu ili grupe odgovorne za seriju upada u kompjutere ličnosti visokog profila - rekla je Lora Ejmiler iz losanđeleske kancelarije Federalnog biroa za istrage.

Ona nije željela da kaže ko su sve bile žrtve upada, ali se spekuliše da je riječ o filmskim zvijezdama koje su se često žalile na hakovanje svojih kompjutera. Fotografije Skarlet Johanson, zvijezde filmova "Izgubljeni u prevodu" i "Djevojka sa bisernom minđušom" prikazuju je dok se skida. Na nekima ima oko sebe peškir, a na drugima je u toplesu.

Sajt koji prati slavne TMZ prenio je da je i kompjuter Mile Kunis, zvijezde serije "Vesele sedamdesete", takođe hakovan i da su u javnost procurile njene i fotografije Timberlejka sa kojim glumi u filmu "Veza bez obaveza".

Na dvije fotografije je Timberlejk bez majice u krevetu i sa roze gaćicama na glavi. Na drugima je Mila Kunis u kadi i jedna eksplicitna sa neimenovanim muškarcem. Haker je došao i do nekih poruka u njenom mobilnom telefonu koje je, kako tvrdi, izmjenjivala s Džastinom.

Portparol FBI-ja odbila je da komentariše na koji način su počinioci upali u kompjutere zvijezda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana