Fatalna žena: ona je ruski agent, tv zvijezda i model

Agencije
Fatalna žena: ona je ruski agent, tv zvijezda i model

Ana Čepmen, penzionsiana ruska agentica napustila je intervju kada su je upitali zašto je zaprosila Edvarda Snoudena na Tviteru. Ona je definitivno odlučila da stavi tačku na svoj prošli život.

Novinar televizije, NBC Ričard Engel upitao ju je za nedavni tvit u kojem je zaprosila Sonudena i ubrzo zažalio zbog toga.

“Neću čak ni da diskutujem o ovome. Završili smo intervju, žao mi je”, odgovorila je Ruskinja.

Inače, Čepmenova se širom svijeta proslavila kada ju je FBI uhapsio 2010. godine zbog sumnje da je učestvovala u špijunaži. U grupi od devet osumnjičenih njeno lice osvojilo je prvo Rusiju, a zatim i cio svijet. Nakon što su je deportovali iz Amerike, ćerka bivšeg agenta KGB-a u Rusiji je dočekana kao prava zvijezda.

Danas ona vodi fondaciju koja pomaže razvoj nauke, ima svoj televizijski šou o vanzemaljcima i duhovima „Mysteries of the World”, snima seksi editorijale, a često se može vidjeti u ulozi manekenke na prestižnim modnim revijama.

“Živjela si veoma neobičnim životom o kojem ne želiš i dalje da pričaš. A sada si na televiziji... Zar to nije malo čudno?”, upitao ju je novinar.

“Ja sam veoma diskretna osoba koja ne daje puno intervjua upravo zato što ne volim da govorim o svom životu”, odgovorila je i nastavila – “Ne vjerujem da bi ljudi bili zainteresovani da slušaju o tome”

“Da li si udata? Imaš li dečka? Kakav ti je društveni život?”, zaptikivao ju je Engel.

“Nisam udata, da jesam svi bi to znali”, odgovorila je.

Nakon što je odbila da komentariše svoj tvit o Snoudenu ona je takođe odbila da odgovara i na druga pitanja, te ubrzo prekinula intervju.

“Ne želim da govorim o Americi. Mislim da je ovaj intervju gotov jer je otišao u pogrešnom smeru”, zaključila je i otišla.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana