Farma - Zorana najavila tužbe

Glas Srpske
Farma - Zorana najavila tužbe

Pjevačica Zorana Pavić najavila je da će tužiti najmanje dva farmera čim se završi rijaliti šou, a po svemu sudeći, pred sudom bi mogle da se nađu Vesna Vukelić Vendi i Katarina Živković Kaća!

Naime, aktuelna farmerka je odlučila da presavije tabak i stvar istjera do kraja jer, prema njenim riječima, Vendi je glavni uzrok što se ona osjeća povrijeđeno i nemoćno.

Druga osoba na njenom spisku je Katarina Živković, koja je prije neki dan ispričala farmerima da je Zorana navodno masturbirala, a zatim sve to ponovila i javno u živom prenosu. S druge strane, opšte je poznata stvar da između Zorane i Vendi vlada dugogodišnja netrpeljivost koja je na farmi kulminirala silnim uvredama upućenim na račun Pavićeve. Vukelićeva se toliko okomila na Zoranu, koja je u početku bila mrtva‚ hladna, ali su vremenom njeni živci popustili, pa je na kraju njihovih svađa ona uvijek izlazila kao gubitnik, što je Vendi dodatno kuražilo.

Kada je uvidjela da se sa Vendi ne može dalje da nosi, Zorana se povukla u sebe, tako da je čak u nekoliko navrata pustila i suze.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana