Farma - Zlata se vratila kući

Glas Srpske
Farma - Zlata se vratila kući

Folk pjevačica Zlata Petrović napustila je u nedjelju naveče imanje kraj Lisovića. Za nju je glasalo 27,02 odsto gledalaca, dok je njen kolega, drugi duelista Bata Zdravković ostao na "Farmi", osvojivši 72,98 odsto glasova publike.

Zlata je priznala da ništa nije učila, pa tako nije u kvizu znanja imala tačnih odgovara. Za razliku od nje, Bata je učio, nije našao odgovore na neka pitanja, ali u kvizu je pokazao odlično znanje i ubjedljivo je pobijedio sa pet tačnih odgovora. Zlatu su u studiju čekala dvojica sinova, Jovan Pejić i Miki Dudić, koji su kazali da su šokirani činjenicom da je Zlata imala najmanje glasova.

- Iako su poruke uvek bile pozitivne, iznenadio sam se njenim odlaskom u duel - rekao je Miki i dodao je njegova mama čovjek koji svima oprašta.

Batu su supruga Dijana i ćerka Sara bodrile iz studija. Dijanu je Bata u rijalitiju oduševio svojom odvažnošću i čvrstim stavom. Ona je kazala:

- Iako u svađama burno reaguje, on nikad ne bi nekoga udario. Bata je džentlmen, ali uvek ide srcem i toliko je dobar i ima obraz da se izvini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana