Farma - Za Evu nema finala

Glas Srpske
Farma - Za Evu nema finala

Poslije posljednjeg duela, u kojem su se našli voditelj Zoran Pejić Peja i glumica Eva Ras, poznati su svi finalisti treće sezone "Farme".

Među njima se neće naći Eva Ras, kojoj nisu pomogli ni Pejini namjerno dati pogrešni odgovori, zahvaljujući kojima su joj duplirani glasovi publike. Peja je ubjedljivo trijumfovao sa 89,04 odsto glasova, dok je najstarija učesnica takmičenja osvojila svega 10,96 odsto.

Ovo je bilo posljednje regularno izbacivanje sa "Farme", budući da će do superfinala, koje će biti održano u četvrtak, 30. decembra, sa seoskog imanja nadomak Barajeva svako veče biti izbacivana po dva farmera. Tako će se u super finalu naći šestoro farmera sa najviše glasova publike. Za sada, podjednake šanse da osvoje nagradu od 100.000 evra imaju Bane, Katarina, Marijan, Bata, Ekrem, Vendi, Jasmina Ana, Jovana, Zorana, Baki, LiMen i Peja.

Inače, posljednji duel sezone ostaće upamćen po kontra poenima, budući da su se Eva i Peja utrkivali ko će prije "stisnuti dugme" i dati pogrešan odgovor.

- Nije mi pomoglo ni dupliranje glasova - razočarano je konstatovala Eva Ras, koja je odbila da se pozdravi sa farmerima. Na izlasku se jedino javila Ekremu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana