Farma - Većina protiv Vendi

Glas Srpske
Farma - Većina protiv Vendi

Maske su pale. Farmeri su jedni drugima rekli u lice šta misle, a najradije bi leđa vidjeli Vesni Vukelić Vendi, za čije ispadanje je glasalo čak devetoro VIP seljaka. Poslije nje najnepoželjniji su Nikola Kostić, Katarina Živković, Sanja Stojanović, Zorana Pavić i Stefan Gligorijević.

Bez najave, voditeljka Aleksandra Jerftanović je posjetila imanje u Lisoviću i saopštila im da treba da izaberu farmera koji će napustiti imanje, ali nisu znali da je sve to samo još jedna igra Zadruge.

Iako je odmah "provaljena", voditeljka se pravila naivna i farmerima pročitala pismo Zadruge u kojem se traži da budu iskreni i da navedu pet osoba koje više ne žele da gledaju na imanju.

Jedino Ekrem nije želio da bilo koga imenuje, jer su ga, kako je kazao, svi lijepo primili. Ali pravila moraju da se poštuju i nakon što su ga ubijedili da mu neće zamjeriti, počeo je sa Bakijem, a onda je dodao i Baneta, Sanju, Jovanu i Stefana.

Taman kada su se obradovali, uslijedio je "hladan tuš", jer Vendi ostaje na imanju, a za uspješno obavljen zadatak dobili su i nagradu - Zadruga će očistiti toalete, prenio je Mondo!

............................

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana