Farma - Trijumf ipak ubjedljiv

Glas Srpske
Farma - Trijumf ipak ubjedljiv

Televizija Pink i producenti "Farme" dostavili su javnosti na uvid listing poruka i poziva koji su pristigli tokom izbora za pobjednika u periodu od 26.12 do 30.12. u 23.29 časova. Prema tom listingu pjevačica Katarina Živković je ubjedljivo trijumfovala nad političarem Marijanom Rističevićem za čak 18.059 glasova.

- Marijan je polovinu SMS glasova dobio od samo 30 korisnika. Glasovi za njega su "pumpani", potrošeno je preko 20.000 evra, a verovatno i znatno više, da bi mu se namestila pobeda. On ne da nije dobio broj glasova dovoljan za pobedu, nego mu realno ne pristaje ni drugo mesto - navedeno je na kraju listinga koji je dostavila produkcija "Farme".

Objavljivanje listinga dodatno je razbjesnilo Rističevića.

- Ovo je samo još veći razlog da sumnjamo! Smešni su i jadni! Mene ljudi vole sto puta više nego nju. Pošto su ovo izveli na mišiće, ja ih pozivam da zajedno od Službe za tehnološki kriminal tražimo istragu. Zbog onog navoda u saopštenju ću ih tužiti za klevetu. Pa, oni su dozvolili neograničeni broj glasova sa istog broja! Pare nisu sramota, ali glasovi jesu?! Videćete, biće moja pobeda. Grdno su se zaj...li. Zabili su sebi kolac u glavu!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana