Farma - Svađa Eve i Jasmine

Glas Srpske
Farma - Svađa Eve i Jasmine

Maske međusobnog uvažavanja i "teške ljubavi" između književnice Jasmine Ane i glumice Eve Ras pale su tokom zadatka "PR tekst", kada su javno iznijele najgore prljavštine jedna o drugoj, da bi potom uslijedile i prijetnje!

- Ako volite spletkaroše i one koji vam pune uši lažima, glasajte za Jasminu Anu, jer nijedna farma ne može da ima pobednika punog vrlina. Zašto bi pobedili požrtvovani i plemeniti? Zašto ne bi pobedili licemeri i foliranti? Jasmina Ana je borbena za svoju pobedu i spremna je da cinkari samo da bi ona ostala u ovoj igri. Ona je velemajstor za obmanjivanje farmera - istakla je Eva u svom predstavljanju gledaocima, dok je u tom trenutku Jasmina bila zgranuta riječima koje čuje i odmah poslije završetka čitanja pisma rekla sve što ima o najstarijoj učesnici rijalitija.

- Zgranuta sam odakle ženi toliko pakosti i zla? Sram je bilo, prevarant jedan! Kreten! Ona je zlo kakvog nema! Šta li glumci misle o njoj, da mi je znati. Najgora je na svetu i napraviću joj pakao sada! Njoj je mržnja duševna hrana i folira se, a ne može očima da vidi nikoga od nas! Nju, bre, svi štitite ovde, ma vodite je kući, a ja je od danas nikako neću štedeti i poštovati - kazala je književnica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana