Farma: Romansa Katarine i Branislava u sjeniku

Glas Srpske
Farma: Romansa Katarine i Branislava u sjeniku

Katarina Živković i Branislav Janković odlučili su da nastave započetu romansu tako što će preći s riječi na djela, a prvi korak učinili su preksinoć u sjeniku!

Naime, "Grandova" pjevačica i maneken iskoristili su prvu priliku da se iskradu od ostalih ukućana i da razmjenjuju nježnosti na jedinom skrivenom mjestu na kojem su zaštićeni od kamera - u sjeniku!

Ušuškani u toplo sijeno, najprije su se upustili u razgovor o Bakiju, koga je Kaća prezrela jer je po izlasku s imanja saznala šta je za nju pričao, da bi poslije toga promijenila temu i počela razgovor o njihovom odnosu.

- S obzirom na to da pevačica veoma dobro zna kako se putem bubica sve čuje, tiho je šaputala nežnosti Banetu na uvce, koji je nju počastio sočnim poljupcima. Iako su se trudili da budu tihi, iz senika su se ipak mogli čuti uzdasi, kikotanje, šuškanje i valjanje po senu - rekao je izvor blizak produkciji.

Inače, ovo nije prvi put da dvoje farmera razmjenjuje nježnosti na tom skrovitom mjestu jer su to činili u nekoliko navrata dok je Kaća prvi put bila u Farmi, ali je ovo prvi put da su se mogli čuti poljupci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana