Farma - Publika izbacila Irenu

Glas Srpske
Farma - Publika izbacila Irenu

Manekenka Irena Šućur završila je svoje učešće na "Farmi"! Ona je u konačnom skoru imala najmanji broj glasova publike, tako da joj je jedina šansa bila da pobijedi konkurente u "Kvizu znanja".

Duel sa četiri učesnika bio je ustvari troboj, pošto se Ekrem nijednom nije mašio tastera za odgovore. Irena i Bane utrkivali su se kao osnovci na školskom takmičenju, a pred kraj im se pridružio Limen. Pošto su pokazali zavidno znanje o suzbijanju zadaha od bijelog luka i uzrocima neplodnosti kod krava i krmača, Bane Janković je pobijedio sa pet tačnih odgovora, dok su Irena i Limen imali po četiri.

Publika je najviše glasova (48 odsto) dala Ekremu, pa se spasao iako nije učio. Bane je dobio 42 odsto glasova. Između Limena i Irene je razlika bila minorna, ali je manekenka ipak izletjela. Svi su je izgrlili, ali najduže gazda Stefan, kom će svakako najviše nedostajati njeno društvo.

Irena je izbačena, muškarci će tugovati, ali svi farmeri zajedno imaće novu zanimaciju - pridružio im se makedonski šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, kojeg su, u velikom stilu, na prijestolu, u arenu unijela četvorica bodibildera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana