Farma - Pobijedila Katarina

Glas Srpske
Farma - Pobijedila Katarina

Zvijezda "Granda" Katarina Živković pobjednica je treće sezone rijalitija "Farma" sa 54,67 odsto glasova publike! Drugo i treće mjesto osvojili su Marijan Rističević i Ekrem Jevrić.

Bez dlake na jeziku, Rističević je opleo po organizatorima i iznio sumnju u konačne rezultate glasanja.

A ono po čemu ćemo pamtiti treću sezonu popularnog serijala je po dvije ljubavi koje su se rodile - one između Ekrema i Vendi, Katarine i Baneta, cjepanici koja je poletjela ka Paroškom jedne večeri, "fajtu" koji je Zlata htjela da započne sa Vendi, ali i iskrenosti farmera…ne toliko jednih prema drugima koliko prema publici.

Ljenjivica, štroka, otimačica muževa, Julija, farmerka kojoj je Baki "digao noge iza sijena"...samo su neki od epiteta koje je Katarina "vukla" 109 dana po farmi... Neki su je voljeli, a neki joj, kaže, namjestili aferu "gaće", postavili dijagnozu, Bane je par puta naljutio lakomislenim izjavama da nije zaljubljen u nju, da bi spavao sa Natalijom, da ga napolju čeka djevojka, a publika je saosjećala i omogućila joj da naplati patnju i gacanje blatom u Lisoviću čekom na 100.000 evra sa njenim imenom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana