Farma - Nova ljubavna romansa Bate Zdravkovića i Jovane Pajić.

Glas Srpske
Farma - Nova ljubavna romansa Bate Zdravkovića i Jovane Pajić.

Na najpoznatijem seoskom imanju u Lisoviću desila se platonska ljubav, i to između Bate Zdravkovića i Jovane Pajić. Naime, dugo skrivana tajna konačno je objelodanjena na žurki koja se desila preksinoć, a razotkrila je nova gazdarica Vesna Vukelić Vendi.

Čim je počela muzika, Vendi je ispričala glumici Evi Ras da je jedan oženjeni farmer zaljubljen u jednu djevojku. U svom podrobnom izlaganju, Vukelićeva nije pominjala imena, ali je to učinila poslije nekoliko ispijenih čaša alkohola i jasno istrtljala Marijanu Rističeviću i Jasmini Ani da su Bata i Jovana zaljubljeni jedno u drugo!

- Bata je oženjen čovek koji ima porodicu, mora da ćuti jer ako ovo procuri u javnost, neće se dobro završiti - rekla je Vendi.

Inače, prema njenim daljim navodima, ona je ispričala da je cijelu priču o Jovani i Bati saznala od Katarine, koja joj je u povjerenju ispričala sve o pjevaču i njegovoj mlađanoj koleginici.

S obzirom na to da je tajna razotkrivena, postavlja se pitanje kako će reagovati zaljubljeni golupčići kada saznaju da su otkriveni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana