Farma - Nova Evina teorija

Glas Srpske
Farma - Nova Evina teorija

Misterija oko toga sa kojom je farmerkom Baki Đogani imao seks i dalje zaokuplja maštu farmera, pa je tako glumica Eva Ras iznijela novu teoriju, po kojoj je denser bio intiman sa pjevačicom Zlatom Petrović!

Naime, umjetnica koja je prije nekoliko dana plakala kada je umislila da je optužuju da je "pornografska glumica" očigledno nema suza kada su tuđe intime u pitanju, pa je tako Jovanu Bojanovskom Bokiju iznijela svoj zaključak:

- Mislim da je Baki spavao sa Zlatom - rekla je Eva, ne znajući da objasni kako je do ovog zaključka došla.

Boki 13, koji je slušao izlaganje sa pažnjom, samo je prokomentarisao da je siguran da to nije bivša farmerka već neka druga žena, stavivši tačku na raspravu sa Evom.

Razgovor o ovoj temi započeo je kada je Boki pitao Bakija da li ima djevojku, a ovaj mu odgovorio da "ima neku priču". Boki je rekao da se vjerovatno ta nesrećna djevojka razočarala kada je Đogani spavao sa nekom od djevojaka na "Farmi". Baki je odbio da prizna da je spavao sa nekom farmerkom, ali Boki je uporan u namjeri da ga natjera da prizna. Rekao mu je da će do kraja sigurno otkriti ko je u pitanju. Baki je otkrio da je namjerno rekao da bi "pustio buvu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana