Farma - Natalija uzvraća mužu

Glas Srpske
Farma - Natalija uzvraća mužu

Članica grupe "Trik FX" i aktuelna farmerka Natalija poručila je mužu Saniju da će imati seks na Farmi, samo ako dođe neko ko joj se dopada. Naime, ona se iznervirala, jer joj je Sani, po bivšim farmerima koji su gostovali za vrijeme svadbe, poručio da se obuzda, aludirajući na njen odnos s Banetom. Nju je to još više razjarilo, pa je svom dragom poručila da se neće suzdržavati da ide "do kraja", samo ako se za to stvore uslovi!

- Ma, šta on meni ima da kaže da "povučem ručnu"?! Kad dođem kući, obesiću ga za luster. Videli biste njega da je ovde... Neka mi ubace nekog tipa da mi se sviđa, crnog sa pločicama, pa će da vidi! Kao što Sani kaže, "ljubavi, jednom se živi", e pa da vidimo - siktala je Natalija.

Inače, ovo nije prvi put da Sani pokušava na sve moguće načine da urazumi svoju suprugu, te da joj da do znanja da mu se njeno ponašanje, posebno odnos sa Banetom, baš i ne sviđa.

Tako je prije izvjesnog vremena apelovao na Natalijine fanove da ne glasaju za nju, kako bi ispala iz takmičenja. Tada je kao primer naveo da im je sin Dejan veoma bolestan, a poslije toga, najavio je da će sa djetetom napustiti Beograd na neko vrijeme zbog velikog pritiska.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana