Farma - Natalija bez finala

Glas Srpske
Farma - Natalija bez finala

Samo desetak dana prije završetka takmičenja pjevačica Natalija se oprostila od finala i nagrade od 100.000 evra pošto je u duelu izgubila od Ekrema Jevrića. Mada su na "test znanja" oboje došli nepripremljeni, Natalija je uspjela da zaradi dva štapića, ali ne zahvaljujući znanju već činjenici da je Ekrem ko zna koji put pokazao da ne shvata kako tačno funkcioniše rijaliti u kojem se takmiči već tri mjeseca.

- Teško ti je pitanje - poručio je Ekrem voditelju Ognjenu, a neka od pitanja je čak proglasio "živom istinom" iako na njih nije dao odgovor...

Tako je na pitanje: "Koje su rase goveda od kojih se dobija meso", Ekrem odgovorio u svom stilu: "Mala telad, velika...". Slično je bilo i sa pitanjem o paprikama... Međutim, kada je shvatio da Natalija dobija štapić svaki put kada on pogriješi, naljutio se i poručio Ognjenu da mu ništa više neće reći.

Ipak, iako je pobijedila u duelu, sa dva poena koja je dobila zbog Ekremovih grešaka Natalija je poslije dupliranja glasova imala 46,89, a Ekrem 53,11 odsto SMS glasova.

Kao što se i očekivalo poslije izbacivanja Natalija je za ovosedmičnog gazdu postavila svog najboljeg druga sa Farme - Bakija Đoganija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana