Farma - Mrka kapa za Ekrema

Glas Srpske
Farma - Mrka kapa za Ekrema

Internet zvijezda i aktuelni farmer Ekrem Jevrić pokušao je da iskoristi trenutak kada je Vesna Vukelić Vendi bila uzrujana zbog svađe sa Zlatom Petrović i u štali naskočio na nju, ali mrka kapa! Ostao je kratkih rukava!

Jevrić je tješio pjevačicu i čekao trenutak kada će ona da legne u krevet da bi se on malo "omrsio", ali s obzirom na to da joj je govor bio duži, Ekrem nije dočekao svojih pet minuta.

- Nemoj da mi se nerviraš, biće sve kako treba - vikao je Ekrem ispred vrata štale jer ga je Vukelićeva prethodno izbacila.

Naturalizovani Njujorčanin je i prije ovog pokušaja koristio svaki momenat da bi ispipao Vendi, u koju je, po svemu sudeći, zaljubljen već neko vrijeme!

Nešto više sreće imao je nedavno kada mu je Vendi rekla da bi joj prijala masaža, a ucirkanom Jevriću nije mnogo trebalo, pa je pjevačicu počeo da mazi po kosi i ramenima, da bi se njegova ruka spuštala sve niže prema njenoj zadnjici. Kada su ostali farmeri primijetili kako Jevrić pipka Vukelićevu, odmah su vrisnuli i povikali uglas:

- Nađi joj erogenu zonu!

Na to se Ekrem našao u čudu jer mu je ta riječ bila nepoznata. Ipak se snašao te je podigao ruke na sto i zapalio cigaretu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana