Farma - Marijan prvi u finale

Glas Srpske
Farma - Marijan prvi u finale

Političar i aktuelni gazda Marijan Rističević postao je prvi finalista ove sezone "Farme". On je nagrađen mjestom u finalu jer jedini nije odbio zadatak Zadruge. Naime, od farmera je traženo da se vežu kanapima za noge i da tako hodaju po farmi što su oni bojkotovali.

- Sad mi je neprijatno, ispada da sam znao da ću biti finalista - počeo je da se brani Marijan iako ga niko nije ni napadao.

Njemu je omogućeno da se u idućem periodu odmara kako bi se što bolje pripremio za finale, a ostali farmeri su kažnjeni oduzimanjem pribora za pletenje, šalova koje su ispleli, svih ogledala itd.

Ove odluke nisu sa oduševljenjem prihvaćene među ostalim farmerima, a najzabrinutiji je bio Ekrem Jevrić, kao i Eva Ras, koju je sve ovo razbjesnilo. Ona je izjavila da ove odluke nije donijela publika već Zadruga i da, ako misle da treba da bude kažnjena, mogu da je pošalju kući.

- Sve nas je prodao, odao se, izletelo mu je da nas je prodao kada je rekao da ćemo pomisliti da je znao da će ići u finale - rekla je ogorčena glumica, misleći pri tome na Marijana Rističevića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana