Farma - Ljubomora zbog Jelene

Glas Srpske
Farma - Ljubomora zbog Jelene

Prevarili su se svi oni koji su mislili da je tokom nebrojeno raskida i pomirenja pjevačice Katarine Živković i manekena Baneta Jankovića sve rečeno. Naime, novi nemir u njihovu vezu unijela je ranije izbačena farmerka Jelena Stožinić, koja je zajedno sa još dvoje bivših farmera - Cobetom i Bokijem 13 i pjevačicom Lepom Lukić svratila na farmersku žurku.

Od momenta kada je ušla na farmu Jelena se tako silovito bacila na Baneta da ovaj cijelo veče nije uspio da prozbori sa Katarinom. Doduše, nije se mnogo ni trudio. Jelena je bila oko njega, na njemu, pored njega, i sve u svemu, prilijepila se kao pijavica. Katarina se dostojanstveno povukla i uglavnom sama sjedjela cijele noći, dok je krišom brisala suze koje, uprkos svim naporima, nikako nije uspijevala da obuzda. U jednom trenutku prišla joj je Vendi i pokušala da je utješi riječima:

- Jelena je zmija, to je Eva još ranije za nju rekla, a Eva ne greši u dijagnozi.

Međutim, to nije mnogo pomoglo.

- Jedva čekam da izađem da mu kažem sve što mi je na duši - rekla je Katarina Vesni dok je sjedjela na klupi i u nevjerici gledala kako je njen momak "kulira".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana