“Farma”: Ljuba mora da sazna sve o djeci

Agencije, Kurir
“Farma”: Ljuba mora da sazna sve o djeci

Beograd - Sud u Beogradu naložio produkciji rijalitija “Farma” da obavijesti Ljubu Pantović šta se dešava u njenoj porodici, prenose agencije.

Učesnica rijalitija “Farma” Ljuba Pantović, ako već nije, onda će uskoro saznati šta se sve dešava u njenoj porodici, odnosno za priče da joj je dečko Aleksandar Čabarkapa u njenom odsustvu “smuvao” kćerku Aleksandru, koja je navodno ostala trudna.

Sudija Prvog opštinskog suda u Beogradu Tatjana Bezmarević naložila je produkciji Televizije Pink, odnosno ovog rijalitija da pod hitno obavijeste Ljubu o svemu.

Na sudskom ročištu u petak, Aleksandrin otac, Karađorđe Subotić zatražio je od suda da ga oslobodi kako bi mogao kćerku da drži pod kontrolom, odnosno da je odvoji od Aleksandra.

- Molim vas, sudija, pustite me iz pritvora. Aleksandar Čabarkapa živi u kući sa mojom maloletnom kćerkom. O njoj nema ko da brine - rekao je Subotić, prenose beogradski mediji.

Međutim, kada je sudiji objašnjena cijela priča, ona je odlučila da Subotića zadrži u pritvoru (njemu se sudi zbog drugih stvari), ali je naložila da majka djevojčice odmah sazna šta joj se dešava u kući.

Iz produkcije “Farme” za sada nemaju komentar.

Inače, nakon što je “Kurir” plasirao priču o njenom dečku i njenoj kćerki, Ljuba je u razgovoru sa Nenadom Aleksićem-Ša rekla da je svom dečku Aleksandru ostavila djecu “u amanet”.

- Ne znam kada im se završava školska godina, njima se ranije završava...i matursko veče...moja Goga. Da li je Aleksandra dala ispite koje je trebalo? Samo ne bi volela da izađem napolje i da dobijem nervni napad. A iskreno se nadam da ih ovaj ludak drži pod kontrolom...a možda i ne. Ali pazi, ostavljene su mu na amanet, pa nek' mu je čast ako ne ispuni – rekla je ona.

Ipak, rekla je i da nije dečko jedini koji brine o djeci.

- Ne bih ja ušla u ovo da znam da je on (dečko) jedini koji brine o njima. Tu su, znači, ima sigurno deset ljudi, svi raspoloživi 24 časa. I ja njemu verujem, stvarno mu verujem, ali mnogo više računam na njih - rekla je Ljuba Pantović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana