Farma - Katarina se vratila

Glas Srpske
Farma - Katarina se vratila

Publika je protekle nedjelje odradila više posla nego farmeri. Izbacili su Borka, a vratili Katarinu.Farma - Katarina se vratila

Naime, hiphoper je pobijedio u duelu, odnosno troboju, ali najviše glasova publike, 65,54 odsto imala je Zorana. Borko je poslije dupliranja imao 16,49 odsto glasova, dok je Peja "zaradio" tek 17,97 odsto glasova.

Osim što je birala omiljenog, odnosno najmanje omiljenog farmera, publika je morala da odluči i kog izbačenog farmera će, sada već tradicionalno, vratiti na imanje.

U igri su, pored Katarine koja je osvojila 67,70 odsto glasova publike, bili Šikica, Čeda Čvorak i Renato, a dešavanja nakon Kaćinog izbacivanja - svađa Bakija i Baneta, odnosno priča da je Baki "priveo neku farmerku"- bile su izgleda najinteresantnije publici prilikom glasanja.

I dok su se farmeri preksinoć spremali za duel u "areni", njihovi "predstavnici" su počeli da se okupljaju u studiju. "Boje" Zorane Pavić branio je njen prijatelj Siniša Medić koji je u sred rečenice o sukobu Vendi i Zorane izgubio svijest i pao sa stolice. Svi prisutni su bili zatečeni, a poslije nekoliko minuta gledaoci su dobili obavještenje da je sa njim sve u redu, te da mu je bio "pao šećer".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana