Farma - Kaći najgori zadatak

Glas Srpske
Farma - Kaći najgori zadatak

Paklena sedmica je počela pakleno - vanrednim izbacivanjem, a reper Stefan Gligorijević je farmer kojeg publika više ne želi da gleda u rijalitiju "Farma".

Međutim, to nije sve. Mentor Proka podijelio je farmerima zadatke, a Katarinu Kaću Živković, koja je ranije optužena da je bacala svoje prljave gaće, zapao je možda najgori zadatak da dva puta dnevno riba muški i ženski toalet, dok će Jasmina čistiti svinjac i hraniti svinje.

Ništa bolje nisu prošli ni ostali farmeri, koji će tokom takozvane paklene sedmice morati da nadoknade sve svoje neradne dane u protekla dva i po mjeseca.

Tako će Bata Zdravković morati da pere sudove, Marijan Rističević i Limen su zaduženi za sječenje drva, a Eva Ras će se brinuti za svu živinu.

Vesna Vukelić Vendi je zadužena za šetnju magarca dva puta dnevno, Zorana će prati kupatilo, a Aca Ilić će brinuti oko krave i štale.

Jovana Pajić će spremati večeru, Peja je zadužen za koze i ovce, mužu i hranjenje, Boki 13 za kuvanje kafe i čaja, Baki za pravljenje hljeba, Natalija za spremanje ručka, a Ekrem za pravljenje sira.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana