Farma - Kaća napustila imanje

Glas Srpske
Farma - Kaća napustila imanje

Htjela je da izađe sa imanja, i farmeri i publika su joj želju uslišili - Katarina Kaća Živković izbačena je iz rijalitija Farma.

Kaća i Jovana Pajić morale su da se u duelu oprobaju u borbi prsa u prsa, umjesto u klasičnom kvizu znanja. Bile su vezane jedna za drugu kaišem, imale su posebne narukvice sa alkama, a svaka je trebalo da pokuša da ruku svoje partnerke zakači za kuku na daskama. Prva koja se "zakači", izgubila je.

Iako se očekivala prava borba, djevojke su za tri sekunde bile gotove - Katarina se zakačila za kuku. Publika je takođe prednost dala Jovani (69,58 odsto), a Katarina je osvojila samo 30,42 odsto glasova, pa joj ni dupliranje ne bi pomoglo.

Opraštanje od ostalih nije prošlo mirno - suze su pustili Zlata, Cobe i Baki, dok je Vendi bila vidno uznemirena, ali je ipak ostala pribrana.

Tek što su se oprostili od Kaće, farmere je iznenadio i ulazak novih ukućana - dvojice repera, Borka i Stefana iz grupe "TXC La Familia", kao i manekenke Irene Šućur.

Ali, to nije sve od iznenađenja koje je Zadruga spremila farmerima - jedan od izbačenih vratiće se sljedeće nedjelje, SMS glasovima publike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana