Farma - Jelena umišlja duhove

Glas Srpske
Farma - Jelena umišlja duhove

Novopečena gazdarica manekenka Jelena Stožinić prije par noći nije mogla oka da sklopi u svojoj gazdinskoj kućici. Naime, plašila se da spava sama, jer je navodno plaše duhovi!?

Negdje oko dva ujutro kamera je snimila Jelenu kako sama samcata sjedeći u krevetu napregnuto osluškuje noćne zvuke, a onda i nešto mrmlja sebi u bradu. Vidjeli su se i tragovi suza na njenom licu! Gazdarica se prevrtala, meškoljila, huktala "gde sam to došla?"

Da li je nešto konkretno uplašilo inače drčnu Jelenu? Tek uoči polaska u krevet, ispričala je nekolicini farmera da se plaši da spava sama u kući za gazde, jer joj izgleda sablasno zbog slika na zidu i da uvijek kad ide da spava ostavi svjetlo u hodniku i otvorena vrata. Željela je da Bane spava sa njom, ali zadruga to nije dopustila.

Kad je stigla u kućicu prvo što je uradila je da okrene prema zidu sliku od neke babe koja je na farmi poslužila kao scenografija.

Marijan joj je predložio da dovede kozu u kućicu da joj pravi društvo ili psa iz dvorišta, međutim Jelena je to kategorički odbila. Naime, plaši se Vučka, pored koga ne smije sama da prođe već uvijek neko mora da bude pored da joj "drži strah".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana