Farma - Jelena otišla kući

Glas Srpske
Farma - Jelena otišla kući

Poslije 85 dana publika je odlučila da sa imanja u Lisoviću izbaci manekenku Jelenu Stožinić. Voditelj Ognjen Amidžić je uzalud čitao pitanja u duelu, pošto su i Jelena i Stefan Gligorijević, koji je bio drugi duelista, odlučili da ne daju odgovore (znali su samo po jedan od deset).

Ipak Jelena se u posljednjem krugu javila prije nego što je Ognjen završio pitanje da bi dobila negativan bod, odnosno da bi se Stefanu duplirali glasovi publike. Njemu to nije bilo ni potrebno, pošto je i prije duela imao čak 72,77 odsto glasova publike, nasuprot Jeleninih 27,23.

Stožinićeva je naglasila da je osjećala nekoliko dana unazad da je ona ta koja će napustiti farmu ove nedjelje, a najteže joj je pao rastanak sa njenim najbolji farmerskim prijateljem Branislavom Jankovićem. Ona je za novog gazdu na imanju postavila upravo Jankovića, što su ostali i očekivali.

Inače, pred izbacivanje svi farmeri su imali priliku da vide video-poruke od svojih najbližih i gotovo svaki od njih je zaplakao. Najzanimljivija je bila poruka od Ekremove porodice u kojoj su njegovi sinovi na engleskom poručili da ne brine i da su oni dobro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana