Farma - Jasmina protiv pipkanja

Glas Srpske
Farma - Jasmina protiv pipkanja

Iako su se farmeri obradovali kada su saznali da će snimati "špansku seriju", prve svađe su počele već kod pisanja scenarija za koji su zaduženi Eva Ras i Bojan Jovanovski Boki. "Baba" želi da se farmeri u nekim scenama razgolite, na šta niko ne pristaje...

Eva Ras, jedina profesionalna glumica na farmi, trebalo je da vodi glavnu riječ, ali od toga izgleda neće biti ništa jer njene ideje i ne prolaze baš najbolje kod "glumaca", posebno Baneta i Jelene koji moraju u svakoj čorbi da budu mirođija.

Prvo se Jasmina Ana naljutila jer ne želi da se "pipka" sa Ekremom koji joj je u seriji muž i sa kojim ne želi seks iako on na tome insistira.

- Ne želim da to radim. Neću dozvoliti da me takne za sise, ne pada mi na pamet, da je bar neko drugi u pitanju pa hajde - kazala je Jasmina Ana.

Naravno, Bane Janković koji je sveprisutan na probama izjavio je da nije ni malo u redu da Ekrem "vaćari" Jasminu pred svima.

- To ne piše u scenariju i nije u redu da joj to radiš. Zašto da je Ekrem "vaćari" - vikao je Bane, a Jelena je dodala da je u toku snimanje španske serije a ne porno filma...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana