Farma - Ispali Baki i Peja

Glas Srpske
Farma - Ispali Baki i Peja

Burna posljednja sedmica na "Farmi"! Od ponedjeljka svako veče dvoje takmičara napušta imanje i vraća se kući bez nagrade od 100.000 evra koja je predviđena za pobjednika ovog veoma gledanog rijaliti serijala.

Poslije muzičara LiMena i književnice Jasmine Ane koji su ispali u ponedjeljak uveče, dvoje finalista sa najmanjim brojem glasova u utorak uveče su bili denser Baki B3 koji je prvi napustio imanje i voditelj Zoran Pejić Peja koji je malo kasnije napustio Lisović.

Baki je imao 2,55 odsto glasova publike, dok je Peja dobio naklonost 3,99 odsto publike.

Denser je sebe vidio u prva tri mjesta "sa Pejom". Mislio je "kao i svi na imanju" da je Ekrem pobjednik, ali više nije uvjeren u to i to zbog škakljive situacije sa Vendi. S druge strane Pejin favorit je Zorana jer je jaka, kao i Bane i Bata.

Pjevali su ostali farmeri Bakiju i Peji "Deset ljutih gusara", a poslije njihovog izbacivanja, "ljutih gusara" na Farmi ostalo je osmoro - Jovana, Kaća, Vendi, Zorana, Ekrem, Marijan, Bata i Bane. Već od srijede uveče (sinoć) trebalo bi da ih ostane šestoro, a farmer s najvećim brojem glasova u večerašnjem velikom finalu osvojiće nagradu od 100.000 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana