Farma - Irena glavna zavodnica

Glas Srpske
Farma - Irena glavna zavodnica

Mada je prošlo samo nekoliko dana otkako je njegova "inspiracija" Katarina Živković napustila farmu, Baki Đogani je preko noći zaboravio da se upravo zbog folk pjevačice sukobio sa Banetom Jankovićem i krenuo u osvajanje manekenke Irene Šućur. Denser je na tradicionalnoj žurki muvao novopečenu farmerku dok su prisno đuskali uz ritam njegovog nekadašnjeg hita "Olovna ruka".

- Irena, sviđaš mi se do bola - šapnuo joj je Baki na uvce dok se manekenka pravila da ga ne čuje i nastavila da ga zavodi, uvijajući se oko njega kao oko šipke. Kada ju je Baki odveo u kuhinju i ozbiljno pitao šta misli o njemu i da li ima šanse kod nje, Irena je odgovorila:

- Baki, ušla sam pre nekoliko dana, ali stvorila sam sliku o svakom ponaosob. Zaboravio si da sam vas gledala mesec i po tako da - mani me tih fora.

Ono što Baki ne zna je to da je njegova "žrtva" po ulasku dobila tajni zadatak da se muva s njim, te je njihovo zbližavanje i te kako bilo komično.

Na atraktivnu manekenku bacili su oko i reperi Borko i Stefan, priznajući tokom igre "Istina ili izazov" da bi se sa njom valjali u sijenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana