Farma - Gazda kaznio Ekrema

Glas Srpske
Farma - Gazda kaznio Ekrema

Internet zvijezda i aktuelni farmer Ekrem Jevrić je kažnjen ribanjem poljskog klozeta jer je nepažnjom pustio životinje iz obora. Naime, on je priznao krivicu za bijeg ovaca i živine iz obora u dvorište jer je, prema tom priznanju, zaboravio da zatvori vrata od obora.

Pošto nije uspio da ih vrati nazad, jer mu "bježu", otišao je u krevet. Marijan Rističević je tek pošto je ustao namamio ovce hranom nazad u obor.

Na sastanku koji je gazda Baki sazvao po dolasku sa pijace Ekrem je, osim što je priznao krivicu, uputio i izvinjenje. U svoju odbranu izjavio je da se prvo plašio da kaže Marijanu šta je uradio, te da se poslije napio tako da je zaboravio da zatvori vrata od obora.

Da ne bi svi farmeri bili kažnjeni, gazda Baki je odredio kaznu da do kraja njegovog mandata Ekrem mora da riba poljski klozet svaki dan i da ne zapostavi zadatak koji je do sada imao, a to je sječenje drva sa ostalim muškarcima.

Inače, gazda je morao na pijaci da trampi svoj donji veš da bi farmeri dobili nešto malo namirnica!? Nije precizirao da li je bio nov ili korišćen...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana