Farma - Finale možda na sudu

Glas Srpske
Farma - Finale možda na sudu

Sudeći po reakcijama i najavama tužbi, nastavak finala treće sezone "Farme", koja je zvanično završena 30. decembra, mogao bi da uslijedi na sudu. Naime, televizija "Pink" najavila je tužbu protiv drugoplasiranog učesnika Marijana Rističevića zbog klevete i njegovih optužbi da je pobjeda Katarine Živković namještena.

- Srbija je umorna od prevara. Moji navijači su bili mnogobrojni i neka se prebroje, ali neka se prebroje i oni drugi, neka se prebroje glasovi, ponovo. Više nije bitno ko glasa, već ko broji, a ni to, već ko proglašava. Proverite, proverite moje glasove i sve glasove, videćete onda i stvarni rezultat. Ovo je jedna velika prevara, ja to tvrdim i znam. Ja tražim da se proveri - rekao je Rističević.

Glavni producent "Farme" Predrag Pavlović Baki, rekao je da će u vrlo kratkom roku javnosti biti dostavljen na uvid kompletan listing glasanja sa finalne večeri, a da će Marijan svoje tvrdnje morati da dokaže na sudu.

S druge strane, Marijan tvrdi da se ne plaši prijetnji producenta "Farme" i najavljuje da će on tužiti "Pink" ukoliko ne izmire obaveze koje su predviđene ugovorom koji je potpisan pred ulazak na imanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana