Farma - Evi Ras ispunjena želja

Glas Srpske
Farma - Evi Ras ispunjena želja

Ovosedmični gazda Baki B3 je riješio da u posljednjem gazdovanju treće sezone "Farme" za sluge postavi glumicu Evu Ras i manekena Baneta Jankovića.

Baki to uopšte nije planirao, ali mu je glumica to tražila i praktično ga dovela do suza te on nije imao izbora nego da ispuni želju vremešnoj gospođi.

- Ja se već drugu sedmicu javljam da budem sluškinja, a Marijan nije hteo da mi izađe u susret. Bilo mi je najvažnije da se održim na "Farmi", ali sad mi je važnije da vidim kako će mi ukućani dati štapiće, kao i da budem poslednja sluškinja na "Farmi". Molim Vas, Baki, dajte mi tu privilegiju - rekla je Eva.

- Iz srca Vam govorim da ja ne mogu da Vas pustim… Ja to sebi nikada neću oprostiti. Mesec pre nego što sam ušao na "Farmu" moja baba, mama mogu slobodno da kažem, umrla je od iste bolesti koju Vi imate. Ja ne mogu to Vama da uradim. Vi ste sluškinja od kada ste došli - pokušavao je Baki da urazumi Evu, ali uzalud.

U igri istine gazda je priznao da je za sluge htio da postavi Baneta i Katarinu, ali ne iz osvete nego je želio da im omogući da spavaju sami i da šou učine "zanimljivijim". 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana