Farma - Ekremovi seksi zahvati

Glas Srpske
Farma - Ekremovi seksi zahvati

Internet zvijezda Ekrem Jevrić je potpuno poludio za farmerkom Vesnom Vukelić Vendi! Tokom žurke na farmi Ekrem je ljubio pjevačicu u obraz, masirao joj ruke i izjavio da bi volio da sa njom ima djecu!

Napaljeni Jevrić je, naime, kada mu je alkohol pojačao apstinencijalnu krizu, tokom žurke u utorak veče po svaku cijenu tražio seks od Vendi, ali ga je pjevačica iskulirala u nekoliko navrata.

Ostatak ukućana dobro se zabavljao gledajući zahvate koje je pokazivao Jevrić, a zabavu je pokvario makedonski šoumen Boki 13 koji je Ekremu rekao da ga napolju čeka razvod.

- Zvala je tvoja supruga zadrugu malopre i rekla da ti prenesu da je već podnela zahtev za razvod braka. Idi kod njih, pitaj ih i reći će ti sve. Ako ne odeš, doći će oni da ti predaju zahtev za razvod, vidi ona šta ti radiš - govorio je Bojan Jovanovski, na šta se Ekrem ekspresno otreznio, ali ipak uspio da odreaguje krajnje smireno.

- Ja se ne bojim moje žene, zna ona ko sam ja. Mora da zna da su ovo igre, mora da joj neko kaže - pravdao se tvorac hita "Kuća pos'o", koji je ipak, poslije ovoga, odustao od jurnjave za Vesninom suknjom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana