Farma - Cobe umalo da se ošuga

Glas Srpske
Farma - Cobe umalo da se ošuga

Izbačeni farmer Slobodan Batjarević Cobe smatra da je ženski dio ekipe na imanju u Lisoviću aljkav i lijen, te da se zbog toga skoro ošugao tokom boravka u ovom popularnom rijalitiju.

- Zbog zapuštene kuće i prljavštine, koja nas je okruživala, skoro sam se ošugao. Poiskakale su mi bubuljice po leđima i to zato što žene nisu htele da održavaju naš životni prostor. Katastrofa koliko su po tom pitanju aljkave! Njima je samo bitno koja se lepše sredila, našminkala, obukla. Koja je za koju šta rekla, a za poslove ima vremena - izjavio je Cobe po izlasku sa imanja u Lisoviću.

On nije želio nikog da izdvoji, a bez obzira na sve, za svoje dojučerašnje cimere ima samo riječi hvale.

- Ako se nisam sa njima svađao na imanju, nema potrebe ništa ružno ni sad da kažem. Eto, Jasmina me je iznenadila. Nisam mislio da će toliko da dogura u "Farmi". Iskreno, kada sam ulazio u šou, nisam ni znao ko je ona, a postala mi je vrlo draga. Ekrem i Eva su moji favoriti. Od njih nikad ne znaš šta možeš da očekuješ. Samo u nekom trenutku odvale nešto i tebi ne bude dobro. Baš su zabavni - zaključuje zvijezda "Granda".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana