Farma - Boki najavio tužbu

Glas Srpske
Farma - Boki najavio tužbu

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, novi farmer na imanju u Lisoviću, najavio je da će tužiti političara Marijana Rističevića zbog napada i optužbe da je homoseksualac!

Naime, poslije fizičkog nasrtaja i niza uvreda koje je Rističević uputio Jovanovskom, Makedonac je odlučio da mu isprazni yep i uzme sve pare koje će zaraditi u rijalitiju.

- Ma kakav je to bezobrazluk?! Imam tim advokata koji već sprema tužbu - rekao je Boki svojoj novoj prijateljici Vesni Vukelić i dodao da se nikad nije javno izjasnio o svom seksualnom opredjeljenju.

- Bila si u pravu kada si rekla da je on latentni homoseksualac! On je homofobik! Yabe mu i ako je pametan kada nije savremen muškarac - smirenim tonom pričao je Boki, koji je za samo pola sata uspio da napravi pometnju na imanju.

- Šta se pakovao i krenuo kad neće da izađe? Pa neka ide sad ako je tako odlučan i jak. Sve mi je jasno, on je jedan od onih koji laju, a ne ujedaju - objašnjavao je Bojan.

Podsjećanja radi, Marijan je krenuo fizički da se obračuna sa Bokijem 13 tako što je s oklagijom krenuo na njega, ali su ga srećom, farmeri zaustavili u namjeri da "polomi" makedonskog šoumena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana