Farma - Bane okrenuo ćurak

Glas Srpske
Farma - Bane okrenuo ćurak

Iako je u više navrata tvrdio da mu je Katarina Živković potencijalna djevojka, maneken Branislav Janković Bane okrenuo je ćurak! Naime, on je izjavio da mu od svih djevojaka na farmi najviše odgovara Natalija i da bi s njom vodio ljubav.

Na pitanje Bokija 13 sa kojom bi djevojkom vodio ljubav na farmi, Bane je bez dvoumljenja kao iz topa odvalio - sa Natalijom! Svi prisutni farmeri su se samo pogledali, dok se Kaća vidno iznervirana njegovom izjavom sakrila ispod tamnih naočara, skrivajući svoje razočarenje.

Naime, od kada se vratila na imanje u Lisović, Katarina se još više zbližila sa Banetom, pa mu se čak otvorila i jednom prilikom dok su ležali u krevetu javno priznala da je zaljubljena u njega! S druge strane, Bane po svemu sudeći ne misli tako! Jer izjava da bi vodio ljubav sa Natalijom, a ne sa Kaćom, "Grandovu" pjevačicu je očigledno dotukla, ali se ona, ipak, junački držala.

S obzirom na to da se u posljednje vrijeme smirio i priklonio Živkovićevoj, postavlja se pitanje da li su Jankovićeve emocije časne prema njoj ili je to samo dio taktike koju lisovićki Kazanova igra sve vrijeme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana