Farma - Baki se krije od Kaće

Glas Srpske
Farma - Baki se krije od Kaće

Densera Bakija Đoganija ponovni ulazak Katarine Živković na imanje u Lisoviću toliko je poremetio da je odjednom poželio da napusti rijaliti i ode kući!

Naime, otkako je mlada pjevačica, a donedavno i njegova velika ljubav, ušla u šou i "ohladila" ga sa nekoliko riječi, Baki ne zna u koju prostoriju prije da se sakrije jer izbjegava susret sa njom.

- Baki se u prvi mah oduševio njenim ulaskom, ali kada je video kako ga je ona iskusno iskulirala već u prvom minutu, shvatio je da od ponovnog muvanja sa njom nema ništa i tada je izrazio želju da napusti rijaliti program - kazao je izvor blizak produkciji i dodao da je Baki svjestan da ne može sam da napusti imanje jer neće dobiti ni dinar od svog honorara.

- Svi su svesni da je njegova iznenadna odluka da ode kući usledila zbog Katarine, jer zna da će ga "uništiti" ako mu sve saspe u lice - dodao je pomenuti izvor.

Podsjećanja radi, Kaća je prije nekoliko dana izjavila kako će se "napiti krvi" Bakiju ukoliko se vrati u "Farmu", a najavila je i tužbu protiv njega zbog toga što je aludirao da je sa njom imao seksualne odnose.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana