Fanovi napadaju Bi-Bi-Si zbog Kim Kardašijan

GS
Foto: Dejli mejl

Nakon što je najavljeno da će najpopularnija starleta Kim Kardašijan (43) biti jedan od producenata i glumica u dokumentarcu o Elizabet Tejlor fanovi kultne glumice su se pobunili i napali britansku medijsku kuću Bi-Bi-Si.

Trodelna dokumentarna serija pod nazivom "Elizabet Tejlor: Buntovna Zvezda" će govoriti o njenom životu, usponima i padovima, brojnim brakovima kao i o tome kako je postala milijarderka, aktivistikinja i advokat.

Kim je izrazila svoje divljenje prema zvijezdi ističući da je ona bila samostalna i neko ko je stalno bio spreman na promJene i usavršavanje, čak i u poznim godinama, a bila je posljednja osoba koja ju je intervjuisala pred njenu smrt.

Međutim, odluka da je angažuju kao izvršnog producenta u biografskom filmu o glumici izazvala je oštru kritiku Elizabetinih fanova, jer smatraju da će biti više elemenata iz života Kardašijanovih, nego o samoj Tejlorovoj. Bi-Bi-Si ne odustaje i brani se obećavajući "novi uvid u ličnost Elizabet Tejlor.

Tejlorina prijateljica Dejm Džoan Kolins takođe će se pojaviti u dokumentarcu, prenosi B92.

I pored Kiminog javnog divljenja, njih dvije su živjele različite živote. Tejlor, jedna od velikih holivudskih ljepotica, vodila je život pun skandala s mnogo muškaraca i nevjerovatnih osam brakova.

"Kim ne može da ukalja njeno ime", "Ko je Kim Kardašijan? Ona je starleta, a ne producent", "Užas za pokojnu glumicu", "Kim Kardašijan ne smije da učestvuje u ovom projektu", "Ovo je poniženje za holivudsku divu kao što je bila Elizabet", glasili su samo neki od komentara na društvenoj mreži "X", piše Dejli Star.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana